A 2019. évi AOSZ Nap szakmai előadásai

A 2019. évi AOSZ Napon elhangzott szakmai előadások diasora az alábbi linkekre kattintva tölthető le:

A DATA applikáció bemutatása – a DATA digitális támogató eszköz első változata és következő közös feladataink (Dr. Győri Miklós, a MASZK kutatócsoport vezetője, DATA projekt szakmai vezetője)

Autizmussal élő személyek és szüleik életminősége az ellátás és az oktatás tükrében” – MASZK (Vargáné Dr. Molnár Márta, a MASZK helyettes kutatócsoport vezetője)

A Csillagbusz Inklúziós Intervenciós Program (CSIIP) hatásvizsgálatának első eredményei – MASZK (Vargáné Dr. Molnár Márta, a MASZK helyettes kutatócsoport vezetője)

TEAM-ok a minőségi szolgáltatásokért (Petri Gábor a Nemzeti Fogyatékosságügyi- és Szociálpolitikai Központ Közhasznú Nonprofit Kft. Autizmus Munkacsoportjának szakértője)

A 12. Autism-Europe Nemzetközi Kongresszus és az autista emberek európai érdekképviselete (Szilvásy Zsuzsanna, az Autism-Europe elnöke)

Az iskola a legjobb reménységünk – az oktatáshoz kapcsolódó jó gyakorlatok (Őszi Tamásné – Autizmus Alapítvány, Rigó Ilona – Kecskeméti Autizmus Centrum)

Újdonságok, előremutató kezdeményezések: az alvás- és étkezési problémák megközelítése, városi akadálymentesítés, online szakember tréning bemutatása: ITT és ITT (Janoch Monika gyógypedagógus és Nem Iesbüki Veronika pszichológus, az Autizmus Alapítvány munkatársai)

Korai szűrés és diagnosztika, valamint az időskor kérdései: ITT ésITT (Csepregi András pedagógiai szakpszichológus, a Békés Megyei Pedagógiai Szakszolgálat, Lunacsek Eszter pszichológus, az Autizmus Alapítvány)