KÉK SÉTA – VÉSZTŐ

Az AOSZ Info-Pont iroda – Vésztő szeretettel vár mindenkit Autizmus világnapi programjukon. Program: 18:30 Gyülekező a Ligetben, ezt követően kék lufis séta a Városháza elé, majd a lufik felengedése és a szökőkút világításának bekapcsolása.

Olvassa el a teljes hírt »

SÉTA AZ AUTIZMUSSAL ÉLŐKÉRT HAJDÚBÖSZÖRMÉNY

Az Autizmus világnapja alkalmából kék séta kerül megrendezésre Hajdúböszörményben, melyre várnak mindenkit szeretettel! Helyszín: Hajdúböszörmény, Bocskai tér Időpont: 2019. 04. 02. Program: 16:30 Gyülekező 17:00 Séta az autizmussal élőkért 17:20 Kék lufis eregetés

Olvassa el a teljes hírt »

AUTIZMUS VILÁGNAP NYÍREGYHÁZÁN

Ha Te is támogatod az autizmussal élőket, egyetértesz törekvéseikkel és szeretnél melléjük állni, hogy hallassák a hangjukat, akkor csatlakozz az Új Éfoész Tarnai Egyesülethez az Autizmus világnapján!  

Olvassa el a teljes hírt »

RÓLUNK SZÓL – AUTIZMUS VILÁGNAP A KOCKAPONTBAN

Az Autizmus Világnapja lehetőséget ad arra, hogy bemutatkozzon a KockaCsoki, hiszen ez a nap az autista emberek megismeréséről és róluk/ rólunk szól. Kitárják– a KockaPont – kapuit és szeretettel várnak Téged és munkatársaidat, hogy a világnap alkalmával ismerd meg őket. … Folytatás

Olvassa el a teljes hírt »

KÉK SÉTA MISKOLCON

Az Autizmus Világnapja alkalmából kék lufikkal, kék ruházatban sétálásra várják az érdeklődőket. A séta útvonala a Virágórától a Szinvaparkig tart.  

Olvassa el a teljes hírt »

SZOLIDARITÁSI SÉTA – CEGLÉD

Az Autizmussal Élők és Segítőik Egyesülete a Töredék Világ Alapítvánnyal együttműködve “Szolidaritási sétát” szervez. A séta 19:30-kor indul a Világháborús emlékműtől.  

Olvassa el a teljes hírt »