A beküldési idő lezárult. Köszönjük mindenkinek, aki benyújtotta részünkre pályázatát postai és elektronikus úton!

A pályázatok elbírálásának eredményéről, a pályázók írásbeli értesítést kapnak. A nyertes pályázókról 2018. május 30-tól tájékozódhatnak a www.aosz.hu honlapon, valamint Facebook oldalunkon.

 

Pályázati felhívás!

Az Autisták Országos Szövetsége idén is pályázatot hirdet tagszervezetei részére autista gyermekeket és felnőtteket fogadó nyári napközbeni vagy bentlakásos tábor megszervezésének támogatásához.

A pályázat olyan programokat támogat, amelyek tehermentesítik a családokat nyári szünidőben és az autizmussal élő gyermekek és felnőttek számára speciális szükségleteiknek megfelelő időtöltést nyújtanak.

A pályázat célja: 2018. június 16. – augusztus 31. között megvalósuló nyári táborok pályázati rendszerben, évi egy alkalommal történő támogatása.

Pályázók köre: rendezett tagsági viszonnyal rendelkező AOSZ tagszervezetek. A rendezett tagsági viszony azt jelenti, hogy az AOSZ tagszervezete a 2018. évi tagdíját befizette.

Tervezett keretösszeg: 1 200 000 forint, mely 10 szervezet és minimum 60 fő támogatását célozza.

Pályázható összeg: Szervezetenként maximum 120.000 Ft – (személyenként maximum 20.000,- Ft) előfinanszírozott, vissza nem térítendő támogatás ítélhető meg.

Önrész vállalása nem szükséges, de az elbírálásnál előnyt jelent.

 

A pályázatok postára adási és elektronikus benyújtási határideje:

2018. május 14. 24.00 óra.

 

A postai úton benyújtott pályázatot csak összerendezett, lefűzött, vagy lespirálozott formában tudjuk elfogadni! A borítékra kérjük, hogy írják rá: „Tartalmas pihenés 2018”.

A pályázatot elektronikusan a palyazat@esoember.hu címre kell benyújtani.

A tárgyban kérjük, hogy tüntessék fel: „Tartalmas pihenés 2018”

 

A pályázattal kapcsolatban további felvilágosítás a palyazat@esoember.hu címen illetve a következő telefonszámon kérhető: +36 20 401 5126

Kérjük, figyeljenek arra, hogy csak a felhívásban szereplő módon, az ott szereplő postai és e-mailcímre, határidőn belül, formailag megfelelő módon benyújtott pályázatokat tudjuk elfogadni!

A beérkezést követően az AOSZ minden érvényesen benyújtott pályázatról visszajelzést küld a pályázóknak. Az érvénytelen, illetve határidőn túl beadott pályázatok automatikusan elutasításra kerülnek.

Az érvénytelenül beadott pályázatok hiánypótlására, javítására nincs lehetőség!

A pályázatok elbírálásának eredményéről, a pályázók írásbeli értesítést kapnak, a nyertes pályázókról 2018. május 30-tól tájékozódhat a www.aosz.hu oldalon.

Sikeres pályázást kívánunk!

Pályázati felhívás 2018  pdf formátumban és azonnal letöltődő word dokumentumban

  1. számú melléklet: Nyilatkozat fotókhoz pdf formátumban és azonnal letöltődő word dokumentumban
  2. számú melléklet: Számlaösszesítő lap excel táblázat
  3. számú melléklet: A számla kötelező tartalmi elemei word formátumban és pdf formátumban
  4. számú melléklet: Kiküldetési rendelvény excel táblázat
  5. számú melléklet: Nyilatkozat gk közeli hozzátartozó word dokumentumban