Pályázati felhívás!

Az Autisták Országos Szövetsége idén is pályázatot hirdet tagszervezetei részére autista gyermekeket és felnőtteket fogadó nyári napközbeni vagy bentlakásos tábor megszervezésének támogatásához.

A pályázat olyan programokat támogat, amelyek tehermentesítik a családokat nyári szünidőben és az autizmussal élő gyermekek és felnőttek számára speciális szükségleteiknek megfelelő időtöltést nyújtanak.

A pályázat célja: 2019. június 15. – augusztus 31. között megvalósuló nyári táborok pályázati rendszerben, évi egy alkalommal történő támogatása.

Pályázók köre: rendezett tagsági viszonnyal rendelkező AOSZ tagszervezetek. A rendezett tagsági viszony azt jelenti, hogy az AOSZ tagszervezete a 2019. évi tagdíját befizette.

Tervezett keretösszeg: 1 600 000 forint, mely minimum 10 szervezet és minimum 60 fő támogatását célozza.

Pályázható összeg: Szervezetenként maximum 160.000 Ft – (személyenként maximum 20.000,- Ft) előfinanszírozott, vissza nem térítendő támogatás ítélhető meg.

Önrész vállalása nem szükséges, de az elbírálásnál előnyt jelent.

A pályázatok postára adási és elektronikus benyújtási határideje:

2019. május 20. 24.00 óra.

A postai úton benyújtott pályázatot csak összerendezett, lefűzött, vagy lespirálozott formában tudjuk elfogadni! A borítékra kérjük, hogy írják rá: „Tartalmas pihenés 2019”.

A pályázatot elektronikusan a palyazat@esoember.hu címre kell benyújtani.

A tárgyban kérjük, hogy tüntessék fel:

„Tartalmas pihenés 2019”

A pályázattal kapcsolatban további felvilágosítás a palyazat@esoember.hu címen illetve a következő telefonszámon kérhető: +36 20 401 5126

Kérjük, figyeljenek arra, hogy csak a felhívásban szereplő módon, az ott szereplő postai és e-mailcímre, határidőn belül, formailag megfelelő módon benyújtott pályázatokat tudjuk elfogadni!

A beérkezést követően az AOSZ minden érvényesen benyújtott pályázatról visszajelzést küld a pályázóknak. Az érvénytelen, illetve határidőn túl beadott pályázatok automatikusan elutasításra kerülnek.

Az érvénytelenül beadott pályázatok hiánypótlására, javítására nincs lehetőség!

A pályázatok elbírálásának eredményéről, a pályázók írásbeli értesítést kapnak, a nyertes pályázókról 2019. május 31-től tájékozódhat a www.aosz.hu oldalon.

Sikeres pályázást kívánunk!

Pályázati felhívás 2019  pdf fomátumban és azonnal letöltődő word dokumentumban

1. számú melléklet: Adatkezelési tájékoztató és nyilatkozat minta fotókhoz pdf formátumban és azonnal letöltődő word dokumentumban

2. számú melléklet: Számlaösszesítő lap excel táblázat

3. számú melléklet: A számla kötelező tartalmi elemei pdf formátumban

4. számú melléklet: Kiküldetési rendelvény sablon excel táblázat

5. számú melléklet: Nyilatkozat gk közeli hozzátartozó word dokumentumban