Az Autisták Országos Szövetségének nevével és logójával ellátott maszk viselése segíthet a kötelező maszkviselés betartása során, az autizmusból fakadó nehézségek elfogadásában. Többen jeleztétek nekünk, hogy szívesen vásárolnátok ilyen maszkot, ezért kialakítottuk ennek a lehetőségét.

Az Autisták Országos Szövetsége nevével és logójával ellátott, orvosi szövetből készült, kék színű cérnával hímzett, fertőtleníthető, vasalható, fölső szélén merevítővel ellátott orrot és szájat eltakaró maszk. A maszkot önköltségi áron adjuk tovább a megrendelő magánszemélyeknek. Ára: 1 270 forint.

A maszk tulajdonságairól bővebben ITT lehet olvasni. A maszk használata minden esetben saját felelősségre történik.

Hogyan rendelhetsz maszkot?

  1. Töltsd ki ezt a megrendelőt
  2. A kérdőív kitöltését a megadott e-mail címre díjbekérőt küldünk. Kérjük, hogy figyeld a levelezésedet.
  3. A díjbekérőn feltüntetett összeget kell elutalnod az abban megadott számlaszámra. Kérjük, hogy a közlemény rovatba minden esetben írd bele a díjbekérő számát és a megrendelő nevét (azt a nevet, melyet a kérdőívben a megrendelőhöz írtál). CSAK EBBEN AZ ESETBEN TUDJUK A BEFIZETÉST A MEGRENDELŐ ADATAIHOZ EGYEZTETNI, EZ SZÜKSÉGES AHHOZ, HOGY POSTÁZNI TUDJUK A MASZKOT.
  4. Az összeg beérkezését követően 1-2 napon belül postára is adjuk a maszkot és a befizetésről szóló számlát.
  5. Ha a befizetést követően hosszabb ideig nem érkezik meg hozzád a maszk, akkor kérjük, hogy jelezz az aoszkartya@esoember.hu címre kollégánknak.

Kérjük, az alábbiakra nagyon figyelj!

  • CSAK EBBEN AZ ESETBEN TUDJUK A BEFIZETÉST A MEGRENDELŐ ADATAIHOZ EGYEZTETNI, HA AZ ÁTUTALÁSNÁL A KÖZLEMÉNY ROVATBA SZEREPEL A DÍJBEKÉRŐ SZÁMA ÉS A MEGRENDELŐ NEVE.
  • A POSTAI SZOLGÁLTATÁS IDŐTARTAMÁÉRT NEM TUDUNK FELELŐSSÉGET VÁLLALNI.

Hordani szeretné autizmusban érintett családtagod a maszkot?

A helyes maszkviselés nagyon fontos ahhoz, hogy védelmet nyújtson az esetleges fertőződésekkel szemben. Annak érdekében, hogy a maszkot helyesen viselje autista családtagod, javasoljuk, hogy nézd át a Tanuljuk meg hordani a maszkot! oldalunkon található segítő tartalmakat.