Segíts nekünk megtalálni azokat az oktatási intézményeket, melyek ismerik és elismerik az autizmus spektrumzavarral élő gyermekek speciális oktatási szükségleteit, már tettek valamilyen lépést az autizmus specifikus oktatás megvalósítása érdekében. 

A nyerteseket az AOSZ elismerésével jutalmazza, az adatbázisainkban elismert iskolaként tüntetni fel! Nyereményeinkkel szeretnénk további segítségeket nyújtani abban, hogy az autista gyermekekkel minél magasabb színvonalú legyen az autizmus-specifikus oktató-nevelő munka. 

Mindehhez nem kell más, mint 1 szülő és egy a benevezendő iskolában dolgozó pedagógus együttesen regisztrálja az intézményt az alábbi adatlapon:
 

Töltsd le a játékfelhívást és küldd el ismerőseidnek!

 
  Elérhetőség, ahová az értesítéseket küldi az AOSZ
  Integrált oktatást valósít meg, vagy speciális autista csoportot működtet?

  Integrált oktatást valósít megSpeciális autista csoportot működtet  Kérjük, hogy a következőkre térjen ki a bemutatkozásban: megvalósult közösségi programok autista gyermekeket nevelő családokkal, az intézmény által fogadott autista gyermekek száma, van-e az intézményben dolgozóknak valamilyen autizmus szempontú képzésben szerzett tudása?

  Szülő ajánlása  Kérjük, hogy töltse le és írja alá a felhasználási szerződést majd szkennelje be és az alábbi mezőben töltse fel a fájlt és 2015. március 8-án éjfélig juttassa el postán az Autisták Országos Szövetsége 1053 Budapest, Fejér Gy. utca 10. címre. Felhasználási szerződés letöltése.


  Kérjük, hogy csatoljon maximum 2 db legalább 3Mb méretű fényképet (jpg, jpeg, png kiterjesztéssel), amelyen jól látható az iskolában használt, alkalmazott autizmus-specifikus módszertan, egyéni bánásmód.
  * -al megjelelölt mezők kitöltése kötelező!