Szavazz ránk és oszd meg ismerőseiddel, hogy intézményünk bekerüljön az AUTIZMUSBARÁT ISKOLÁK közé! Kattints a linkre és a megosztás gombra! Minden szavazat számít! Határidő: március 31! Köszönjük!

 

Százhalombattai Arany János Általános Iskola és Gimnázium/Regionális Autista Központ

2440 Százhalombatta, Postaköz 6.

Az intézmény rövid bemutatkozása:

A tagintézményben 12 eltérő értelmi képességű autizmussal élő gyermek tanul 2 csoportban. Protetikus környezet biztosításával – képes- vagy írott formátumú napirend, folyamatábra, munkarend- segítjük a tanulók önállósodását, téri- időbeli tájékozódását,Tevékenységszervezésük is differenciált. Szociális-kommunikációs készséget fejlesztő foglalkozásokat is tartunk. A szülőkkel napi kapcsolatban vagyunk, s évente családi napot szervezünk.Három gyógypedagógusnak van autizmus tanfolyami végzettsége.

Szülői ajánlás:

„Szerencsésnek érezzük magunkat, hogy megtaláltuk ezt az intézményt.Gyermekem egyéni és kiscsoportos foglalkozásokon vesz részt.Nagyon jó eszközöket használnak a tanító nénik, amikből mi is tanulhatunk. Jó a pedagógusok és a szülők között az információcsere,ami által hatékonyabban tudjuk gyerekeinket fejleszteni. A kisfiamnál megtalálták azt a dolgot, amivel jól motiválható a tanulásra. Itt a gyerekeink nem vesznek el a tömegben, több megértést, segítséget kapnak, így szívesen járnak iskolába.”

Százhalombattai Arany János 1

Százhalombattai Arany János 2

 

Ha szeretne erre az intézményre szavazni, kérem az alábbi gombra kattintson!