Szavazz ránk és oszd meg ismerőseiddel, hogy intézményünk bekerüljön az AUTIZMUSBARÁT ISKOLÁK közé! Kattints a linkre és a megosztás gombra! Minden szavazat számít! Határidő: március 31! Köszönjük!

 

Ferences Rendi Autista Segítő Központ Általános Iskola

3200 Gyöngyös, Barátok tere 2.

Az intézmény rövid bemutatkozása:

Az Autista Segítő Központ 50 autizmussal élő gyermeket tud fogadni. Intézményünk lehetőséget ad arra, hogy a gyermekek bentlakásos formában is teljesítsék tankötelezettségüket. A gyermekek kis létszámú csoportokban kapják meg az autizmus specifikus terápiákat. A családokkal együttműködve valósulnak meg a fejlesztések, illetve számos programunkon aktívan részt vesznek a szülők (kék séta, jótékonysági koncertek, fejlesztési tervek). Munkatársaink rendelkeznek autizmus specifikus ismeretekkel.

Szülői ajánlás:

„Gyermekem az Autista Segítő Központ Általános iskolájában tanul, ahol megkap minden olyan autizmus specifikus fejlesztést, terápiát, mely számára nélkülözhetetlen a minél nagyobb fokú önállóság eléréséhez. Nagyon pozitív számomra az, hogy a tanulást egyénileg, személyre szabott módszerekkel oldják meg. Mivel gyermekemnek étkezési problémái vannak, az intézményben kidolgozásra került számára egy étkezési terápia, ezáltal fokozatosan tudunk új ételeket bevezetni otthon is.”

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Ha szeretne erre az intézményre szavazni, kérem az alábbi gombra kattintson!

Az eddig leadott szavazatok száma: