Szavazz ránk és oszd meg ismerőseiddel, hogy intézményünk bekerüljön az AUTIZMUSBARÁT ISKOLÁK közé! Kattints a linkre és a megosztás gombra! Minden szavazat számít! Határidő: március 31! Köszönjük!

 

Dr Molnár István Óvoda, Általános és Speciális Szakiskola, Kollégium és Gyermekotthon Autista Tagintézmény

4030. Debrecen Bartók Béla út 1-3 Autista Tagintézmény

Az intézmény rövid bemutatkozása:

A Dr. Molnár István Óvoda, Általános és Speciális Szakiskola, Kollégium és Gyermekotthon kihelyezett Autista Tagintézményében Debrecen város területén, a Kenézy Gyula Kórház Gyermekpszichiátriai osztályával egy épületben, de elkülönítve végezzük az autizmus spektrumzavarral rendelkező óvodás gyerekek és általános iskolás tanulók képességeinek fejlesztését, oktatását- nevelését. Beiskolázási körzetünk Hajdú-Bihar megye egész területére kiterjed. Intézményünkbe összesen 39 gyermek jár.

Szülői ajánlás:

„Gyermekem tizedik éve jár az intézménybe. Családias és gyermekközpontú, barátságos légkör veszi körül a tanulókat. Jónak tartom, hogy átmenet van az óvodából az iskolába, amely egy épületen belül található, így a nebulóknak nem okoz nagy törést az iskolakezdet, mivel már ismerik a tanár néniket is.Színes és sokrétű délutáni programokat szerveznek az intézmény dolgozói. Önkéntesek bevonásával kézműves foglakozásokon és közös játékos mozgásban,nyári táborokon vesznek részt az iskolások.”

 

 

 

 

 

Ha szeretne erre az intézményre szavazni, kérem az alábbi gombra kattintson!

↓