Október 30. Az Országgyűlés döntése értelmében külön költségvetési támogatást kaphatnak az autisták gondozását, foglalkoztatását végző lakóotthonok a Nemzeti Erőforrás Minisztériumtól. A pályázati pénz összege 2011-ben több mint 12 millió forint.

Április 27-én került sor az AOSZ, az Aura Autistákat Támogató Közhasznú Egyesület, a Flóra Alapítvány, és a Mosoly Otthon Alapítvány Közép-magyarországi Autista Fórum (KAF) egészségügyi kiadványának és Támogatott Életvitel Modell Autistáknak (TÉMA) elnevezésű programjának bemutatása a Mozgássérült Emberek Rehabilitációs Központjában Budapesten. Témák: az autizmussal élő emberek egészségügyi ellátása, az autizmussal élő emberek támogatott lakhatása illetve az AURA egyesület ajánlása: Támogatott Életvitel Modell Autistáknak (TÉMA)

Június 2-tól autista és kortárs képzőművészek alkotásaiból Privát labirintusok címmel nyílt kiállítás autista és kortárs képzőművészek alkotásaiból. A Mosoly Otthon Alapítvány (MOHA) szervezésében jött létre a Magyar Nemzeti Galériában. A Magyar Nemzeti Galéria által közzétett megnyitóról szóló kisfilmet itt lehet megnézni. A MOHA kisfilmjét a kiállításról itt tekinthetik meg.