Februárban aggódó szülők és gyógypedagógiai szakemberek összefogása eredményeként megalakul az Autista Sérültekért Zalában Alapítvány Boncodföldén. 

Szeptemberében szülői kezdeményezésre 3 fővel megkezdi működését egy autista csoport Mosonmagyaróváron Kránitz Péterné gyógypedagógus vezetésével az Éltes Mátyás Általános Iskola keretein belül.

Szintén szeptemberben kezdte meg munkáját a debreceni Autista Ambulancia mellett a Fejlesztő Pedagógiai Részleg dr. Újvári Edit és dr. Váradi Gizella pszichológusok vezetésével, a Hajdúböszörményi Általános Iskola és Diákotthon kihelyezett tagozataként. Ezen a tagozaton az 5-14 éves autista gyermekek egyénre szabott fejlesztését és oktatását végzik, életkori és fejlettségi szint szerinti csoportokban.

November 25-től december 10-ig László Zsuzsanna tizenöt napot töltött Végh József gyógypedagógus-pszichológussal Ausztráliában, Melbourne-ben, illetve a Mansfieldben lévő Autistic Centre-ben, hogy tapasztalatot szerezzenek az autista személyek oktatásával, ellátásával kapcsolatban.