Tisztelt, kedves Tagjaink!

 

Minden tagot szeretettel várunk az Autisták Országos Szövetségének 2014. május 10-én 10.00 órakor tartandó közgyűlésére. (A regisztráció 8.30-kor kezdődik.)

Helyszíne: ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Főiskolai Kar 1097 Budapest, Ecseri út 3.

A közgyűlésen való megjelenés meghatározza az AOSZ jövőbeli tevékenységét, a hatékony és közös érdekeken alapuló képviseletet, a jövőbeli célkitűzéseket, irányokat. Rendkívül fontos, hogy Ön megjelenjen, segítse munkánkat észrevételeivel, javaslataival, tegye le a voksát az elnökségi tag választásakor. 

 

A közgyűlésen számos fontos kérdésben kell döntést hozni. A konkrét napirendi pontokat a korábban már kiküldött meghívó tartalmazza, melyet ezúttal is mellékelünk Önöknek. A közgyűlésre való felkészülés nagymértékben befolyásolhatja a meghozott döntések megalapozottságát, a közgyűlés hosszát, ezért arra kérjük Önöket, hogy a mellékelt anyagokat lehetőség szerint tekintsék meg a közgyűlésre érkezés előtt. Esetleges észrevételeiket, kérdéseiket előzetesen is megküldhetik írásban itt, vagy az elnok@esoember.hu e-mail címre, így azokra automatikusan és felkészülten tudunk a közgyűlés során reflektálni.

 

Fontos tudnivalók a szavazáshoz (letölthető dokumentum)

Felhívjuk a figyelmüket arra, hogy készült egy összefoglaló anyag, melyben összegyűjtöttük, hogy mik a tagok jogai és kötelezettségei, azokat milyen módon gyakorolhatják. A dokumentum azt is tartalmazza, hogy a közgyűlésre Önnek mit kell magával hoznia.

Mellékeljük a közgyűlésen meghatalmazottként megjelenő személyek delegálásához készített meghatalmazás mintákat természetes személyek és szervezetek számára.

 

További felkészülést segítő dokumentumok

További anyagokat gyűjtöttünk össze, melyek segítik Önt a felkészülésben. Ilyenek pl. az előző évben elfogadott munkaterv és költségterv, melynek alapján elkészítettük a beszámolókat, vagy a korábban meghozott határozatok.

Amennyiben Ön a felkészüléshez valamiben még segítséget vár tőlünk, úgy itt a honlapon, az elnok@esoember.hu e-mail címen, vagy a +36 1 354 1073, +36 20 575 1919 telefonszámon jelezze felénk.

 

Hiszünk abban, hogy az országos érdekvédelmi munka közös érdekünk, abban mindenkinek helye, szerepe és felelőssége van! Jöjjön el és dolgozzon Ön is együtt velünk!

Meghívó a közgyűlésre (letölthető)

 

Mit kell magával hozni a Közgyűlésre, hogyan szavazhat?

Ha meghatalmazottként érkezik a közgyűlésre, akkor ilyen meghatalmazást kell magával hoznia:

 

A közgyűlés egyes napirendi pontjaihoz tartozó mellékletek

 

3./ Az Elnökség beszámolója és annak elfogadása a 2013. évi munkáról

3.1. Elnöki beszámoló elfogadása (az állandó bizottság beszámolóját is tartalmazza)

3.2. Szervező Bizottság beszámolója a 10. Nemzetközi Autism-Europe Kongresszusról

3.3. Beszámoló az AOSZ és a BA Center Kft. jogi és pénzügyi átvizsgálásának eredményéről

4./ 2013. évi közhasznúsági beszámoló és mérleg elfogadása

4.2. Felügyelő bizottsági beszámoló

6./ Az elnökség bemutatja a 2014. évi munkatervet és a 2014. évi költségvetési tervet elfogadásra

9./ A Jelölő Bizottság beszámolója, a jelöltek bemutatkozása

12./ Alapszabály módosítása és elfogadása

A felkészülést segítő további anyagok

 

Írja meg észrevételeit