Ezen az oldalon az autizmusban érintett érdeklődők naprakész jogi segítséget kaphatnak az ellátórendszerekben való tájékozódáshoz, az ügyintézéshez, a jogi szempontú ügyek áttekintéséhez a teljes élethosszt illetően. A táblázatban összehasonlíthatóak az adott életkorban elérhető ellátások, juttatások, így együtt látszik minden rendelkezésre álló lehetőség az optimális megoldás kiválasztásához. A kiválasztott fül rákattintásával lenyíló oldal tartalmazza a vonatkozó jogszabályi részt, az ügyintézéshez szükséges dokumentumokat, az ügyintéző szerv linkjét, valamint innen elérhető a hatályos jogszabály is.

Ezzel a felülettel szeretnénk segíteni az önálló ügyintézést, de továbbra is működik e-mailen és telefonon elérhető InfoCentrum szolgáltatásunk: http://aosz.hu/infocentrum/infocentrum-szolgaltatas/, valamint Jogsegélyszolgálatunk: http://aosz.hu/jogsegelyszolgalat/
A felület feltöltés és tesztelés alatt áll, ezért kérjük, hogy észrevételeit, javaslatait küldje meg a komm@esoember.hu címre annak érdekében, hogy a felület felhasználóbarát legyen minden felhasználó számára.