2018.07.13. Látogatás a Miskolci Autista Alapítványnál

Az AOSZ Autista Majorságok Hálózatának koordinátora látogatást tett a Miskolci Autista Alapítványban 2018. július 13-án. A megbeszélésen a szükségletek és elképzelések mentén körvonalazódtak az Autista Majorságok Hálózata és az AOSZ további együttműködésének lehetséges pontjai.
A látogatás alkalmával az alapítvány munkatársai bemutatták szolgáltatásaikat és szakmai munkájukat. Az alapítvány szolgáltatásai közé tartoznak többek közt: nappali ellátás, fogyatékos személyek otthona, alapfokú fejlesztő iskola, fejlesztő- és akkreditációs foglalkoztatás, művészetterápiás rajzfoglalkozások, MAACRAFT kézműves műhely, BARKA szociális farm. Szakáld községben idén falusi szálláshely üzemeltetését indítják el.
A látogatás alkalmával az alapítványban bemutatták a támogatásból megújuló játszóteret, a táblákkal jelzett terápiás kertet és a több cég összefogásával frissen kifestett étkezőt, valamint a lakók rajzait felnagyítva ábrázoló festett falakat. A MAACRAFT műhelyben bemutatták a legújabb dizájntermékeket, a BARKA szociális farmon pedig a gyógynövényekből készült termékeket.
A látogatás alkalmával készült fotókat tekinthetik meg alábbi galériánkban.
Az alapítványról az alábbi honlapon tájékozódhatnak:
http://www.miskolciautista.com/

 

« vissza a galériához