Tisztelt Tagok, Tagszervezetek!

 

Az Autisták Országos Szövetsége (AOSZ) 2014. november 11-én jelölést indított az elnökségében megüresedett egy alelnöki és egy elnökségi tag pótlására. A jelölési határidő a november 27-én éjfélkor lezárult.

2014. november 27-én újabb elnökségi tag helye üresedett meg, ezért – a jelölési eljárás célszerűbb és költséghatékonyabb lebonyolítása, valamint az AOSZ alapszabályi rendelkezésének való megfelelés céljából – az elnökség határozata értelmében a 2014. december 13-ára tervezett közgyűlés ELMARAD, új jelölési időszak indul.

Az eddig beérkezett jelölések nem érvényesek, az erre a célra létrehozott e-mail címet töröltük, annak tartalmát nem hozzuk nyilvánosságra. 

FIGYELEM!

A jelöléseket újra le kell adni az alábbi módon! 

Egy alelnök és kettő elnökségi tag jelölésére van lehetőség.

 

A választás első szakasza a jelölés

A jelölés 2014. november 28 – 2014. december 27-én éjfélig tart. Ezen időszakban a Szövetség rendes tagjai jelöléseket küldhetnek postán és e-mailen. A jelöléseket a 1053 Budapest, Fejér György utca 10. címre, vagy a ujjeloles@esoember.hu e-mail címre kérjük küldeni.

 

Az érvényes jelölés tartalmazza:

  • A jelölő nevét és címét.
  • Az általa jelölni kívánt személy nevét és tisztségét (alelnök vagy elnökségi tag).

 

A beérkezett jelöléseket a Jelölőbizottság értékeli, összesíti. A Jelölőbizottság tagjainak az Elnökség határozatával Fótos Dánielt, Máté Melindát, Kolobiskó Editet választotta. 

A Jelölőbizottság érvényességi és összeférhetetlenségi szempontokat vizsgálva elkészíti a jelöltek listáját. Az AOSZ igény esetén – egyenlő feltételek biztosítása mellett – a jelöltek bemutatkozására a hírlevélben és az AOSZ honlapján lehetőséget biztosít.

 

A választó közgyűlés új időpontja 2015. január 17!

 

A választás lebonyolítására az AOSZ hatályos Alapszabálya, SZMSZ-e, a Civil tv. és a Polgári Törvénykönyv alapján kerül sor. Az Alapszabály és az SZMSZ elérhető az AOSZ honlapján (http://aosz.hu/rolunk/alapdokumentumok/

Az AOSZ alapszabályának rendelkezése szerint elnökségi taggá csak olyan természetes személy rendes tagot lehet megválasztani, aki nem áll közügyektől eltiltás hatálya alatt és az összeférhetetlenségi szabályozás nem zárja ki megválasztását.

A tisztségviselői jelöltséghez szükséges, hogy legalább két Szövetségi tag a meghatározott tisztségre jelölje az adott személyt, és hogy az a jelöltséget elfogadja.

Felmerülő kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal a +36 1 354 1073-as telefonszámon, vagy az info@esoember.hu e-mail címen.

 

Tisztelettel várjuk Önt a 2015. január 17. napján tartandó közgyűlésen!

Budapest, 2014. november 28.

 

 

Kővári Edit

elnök