Szavazz ránk és oszd meg ismerőseiddel, hogy intézményünk bekerüljön az AUTIZMUSBARÁT ISKOLÁK közé! Kattints a linkre és a megosztás gombra! Minden szavazat számít! Határidő: március 31! Köszönjük!

 

Vésztő Sérült Gyermekekért Egyesület “Lépegető” Fejlesztő Nevelés-oktatást Végző Iskolája

5530 Vésztő, Bocskai u. 22

Az intézmény rövid bemutatkozása:

A szülők nagy örömére a nappali intézményen belül létrehoztuk 2010. szeptember 1-jén a fejlesztő iskolai és fejlesztő felkészítő csoportokat. Az iskolai csoportunkban 4 fő autista gyermek jár. A velük foglalkozó szakemberek autizmus szempontú képzésben részt vettek. Az iskolában rendszeresen vannak olyan programok ahol a szülők is jelen vannak, amikor betekintést nyerhetnek az intézmény mindennapjaiba. Biztosítunk a szülők részére szakemberekkel való találkozást, ahol megbeszélhetik problémáikat.

Szülői ajánlás:

„Azért szeretném a Lépegető Fejlesztő Iskolát a játékba benevezni, mert gyermekem számára biztosítják az autistáknak szükséges eszközöket (P.E.C.S., napirend, folyamatábrák, kódos munka…..) valamint olyan szakemberek foglalkoznak vele akik ismerik az autizmust, elfogadják, szeretettel fordulnak felé.”

 

 

 

 

Ha szeretne erre az intézményre szavazni, kérem az alábbi gombra kattintson!

↓