Szavazz ránk és oszd meg ismerőseiddel, hogy intézményünk bekerüljön az AUTIZMUSBARÁT ISKOLÁK közé! Kattints a linkre és a megosztás gombra! Minden szavazat számít! Határidő: március 31! Köszönjük!

 

Tényői Ady Endre Általános Iskola

9111 Tényő, Győri út 53.

Az intézmény rövid bemutatkozása:

 Gyógypedagógusunk van,aki két autista tanulónk beilleszkedését segítő munkaközösséget vezet,naponta egyeztet a kollégákkal.Szülői értekezleteink oldott légkörű beszélgetések,ott mindenki elmondja örömét-bánatát,ami pozitívan viszi előre a munkát.Karácsonyi műsorainkban MINDEN tanuló részt vesz,az azt követő vendéglátás során a szülők közelebb kerülnek egymáshoz.Szülő-tanuló kirándulásainkon ösztönözzük autista gyerekek szüleinek részvételét is.Eredményeinket örömtől csillogó szempárok tükrözik.

Szülői ajánlás:

„Annyi jó történt Velünk: Tamás barátokra talált, akik el is jönnek hozzá játszani, törődnek vele. Nyugodtan hagyom ott reggelente az iskolában, megszerette a zenét, verseket tanul, szívesen olvas, hozzá maximálisan igazodva haladnak vele a tananyaggal. Az eddig nagyon válogatós gyermekem mindent megeszik. Mindez pedagógus-konyhás-takarító-gyerekek összehangolt támogató munkájának, befogadó-elfogadó tevékenységének köszönhető, amit Tamás kölcsönösen viszonoz. Fantasztikus ez az iskola.”

 

 

 

 

 

Ha szeretne erre az intézményre szavazni, kérem az alábbi gombra kattintson!