Szavazz ránk és oszd meg ismerőseiddel, hogy intézményünk bekerüljön az AUTIZMUSBARÁT ISKOLÁK közé! Kattints a linkre és a megosztás gombra! Minden szavazat számít! Határidő: március 31! Köszönjük!

 

Móra Ferenc Általános Iskola

1214 Budapest Tejút utca 10.

Az intézmény rövid bemutatkozása:

Intézményünk a 2014/15-ös tanévtől kezdődően integrál autizmussal élő tanulókat. Jelenleg 7 diagnózissal rendelkező tanulóval foglalkozik az autizmusban jártas gyógypedagógus.Iskolánk folyamatosan építi ki az autizmus specifikus oktatás-neveléshez szükséges környezetet. Az autizmussal élő tanulóink többségi társaikkal együtt töltik mindennapjaikat, az egyéni szükségletektől függően a gyógypedagógus benn a tanórán,szabadidőkben, ill. egyéni és kiscsoportos fejlesztések keretében foglalkozik velük.

Szülői ajánlás:

“Két autizmussal élő fiam jár ide, boldogan mondhatom, hogy idén először végre azt érzem, mindketten jó helyen vannak! Olyan helyen, ahol nem csak szeretik őket, de speciális igényeikre is értő szemek, fülek, kezek vigyáznak. A gyógypedagógus, az összes tanító néni és az iskola vezetése egymást segítve, támogatva egyengeti útjukat, maximálisan megvalósul a szülőkkel való napi szintű kommunikáció, nem azt nézik, hogy kinek hány óra fejlesztés „jár”, hanem, hogy kinek épp mire van szüksége.”

 

Móra Ferenc Bp 1


Móra Ferenc Bp 2

 

Ha szeretne erre az intézményre szavazni, kérem az alábbi gombra kattintson!