Szavazz ránk és oszd meg ismerőseiddel, hogy intézményünk bekerüljön az AUTIZMUSBARÁT ISKOLÁK közé! Kattints a linkre és a megosztás gombra! Minden szavazat számít! Határidő: március 31! Köszönjük!

 

Losontzi István EGYMI, Kollégium és Gyermekotthon

2700 Cegléd,Buzogány utca 23.

Az intézmény rövid bemutatkozása:

Iskolánkban egyénre szabott formában, két csoportban speciális módszerekkel foglalkozunk 12 gyermekkel. Az évek során sok nyílt napot, családi napot, a családokkal közös kirándulást,”Autizmus-napi sétát ” szerveztünk. Terápiás kutyával is dolgozunk. Minden szülőnek bemutatjuk és elmondjuk az alkalmazott módszerek lényegét, és igény szerint segítünk ezek otthoni alkalmazása terén is. Munkatársainknak az Autizmus Alapítványnál szerzett tanúsítványa van alapozó és haladó tanfolyamból is.

Szülői ajánlás:

“A dolgozókra mindig számíthatunk, akár telefonon, vagy házhoz is jönnek. Itt valóban fontos, hogy a gyermekek boldogok, kiegyensúlyozottak legyenek. Úgy odafigyelnek a gyermekekre, hogy sajnos sok szülő talán a saját gyerekére nem figyel annyira a nagyvilágban. Mert itt igazán ünnep minden esemény. A családi programokon közös főzésekkel, kirándulásokkal ismerjük meg jobban egymás személyes problémáit, valamint azokat a “bevált módszereket”, amelyekkel úrrá tudnak lenni a nehéz helyzeteken.”

 

Losontzi Cegléd 1

 

Losontzi Cegléd 2

 

Ha szeretne erre az intézményre szavazni, kérem az alábbi gombra kattintson!