Szavazz ránk és oszd meg ismerőseiddel, hogy intézményünk bekerüljön az AUTIZMUSBARÁT ISKOLÁK közé! Kattints a linkre és a megosztás gombra! Minden szavazat számít! Határidő: március 31! Köszönjük!

 

Gorsium Általános Iskola

8121 Tác, Kossuth L. utca 135.

Az intézmény rövid bemutatkozása:

 2005 óta oktatunk integráltan autista gyermekeket. Saját szakembereink (gyógypedagógus, mentálhigiénés pedagógus, gyógypedagógiai asszisztens), valamint a többségi pedagógusok mindnyájan részt vettek autizmus specifikus képzéseken. A szülőkkel folyamatos a kapcsolattartás és a többségi gyerekek szüleivel együtt vesznek részt közösségi programjainkon. Referencia intézményi minősítésen veszünk részt autista gyermekek integrált oktatása témakörben, ill. azonos témában megtalálható jó gyakorlatunk az „ iskolatáská”-ban.

Szülői ajánlás:

„Harmadikban (márciusban) jöttünk ebbe az iskolába most ötödik osztályos fiammal, megjárva több másik oktatási intézmény poklát. A nyári szünetben Mati már azt mesélte az unokatestvéreinek a balatoni nyaraláson, hogy imád iskolába járni. A tesók megrökönyödését látva így folytatta: „…mert én a világ legjobb iskolájába járok.” Ezt mi is így gondoljuk, és köszönjük, hogy gyermekünket befogadták, elfogadták.”

 

 

Ha szeretne erre az intézményre szavazni, kérem az alábbi gombra kattintson!