Szavazz ránk és oszd meg ismerőseiddel, hogy intézményünk bekerüljön az AUTIZMUSBARÁT ISKOLÁK közé! Kattints a linkre és a megosztás gombra! Minden szavazat számít! Határidő: március 31! Köszönjük!

 

Gorsium Általános Iskola

8121 Tác, Kossuth L. utca 135.

Az intézmény rövid bemutatkozása:

 2005 óta oktatunk integráltan autista gyermekeket. Saját szakembereink (gyógypedagógus, mentálhigiénés pedagógus, gyógypedagógiai asszisztens), valamint a többségi pedagógusok mindnyájan részt vettek autizmus specifikus képzéseken. A szülőkkel folyamatos a kapcsolattartás és a többségi gyerekek szüleivel együtt vesznek részt közösségi programjainkon. Referencia intézményi minősítésen veszünk részt autista gyermekek integrált oktatása témakörben, ill. azonos témában megtalálható jó gyakorlatunk az „ iskolatáská”-ban.

Szülői ajánlás:

„Harmadikban (márciusban) jöttünk ebbe az iskolába most ötödik osztályos fiammal, megjárva több másik oktatási intézmény poklát. A nyári szünetben Mati már azt mesélte az unokatestvéreinek a balatoni nyaraláson, hogy imád iskolába járni. A tesók megrökönyödését látva így folytatta: „…mert én a világ legjobb iskolájába járok.” Ezt mi is így gondoljuk, és köszönjük, hogy gyermekünket befogadták, elfogadták.”

 

 

Ha szeretne erre az intézményre szavazni, kérem az alábbi gombra kattintson!

 

Az eddig leadott szavazatok száma: