Szavazz ránk és oszd meg ismerőseiddel, hogy intézményünk bekerüljön az AUTIZMUSBARÁT ISKOLÁK közé! Kattints a linkre és a megosztás gombra! Minden szavazat számít! Határidő: március 31! Köszönjük!

 

Fekete István Általános Iskola és Speciális Szakiskola

1126 Budapest, Orbánhegyi út 7.

Az intézmény rövid bemutatkozása:

 Iskolánk 10 évfolyamos intézmény, ahol együtt neveljük-oktatjuk tanulásban akadályozott, értelmileg akadályozott és autizmussal élő tanítványainkat. Jelenleg 110 tanulónkból 21 fő a számuk. Kiemelten fontosnak tartjuk az autista tanulók szüleivel való kapcsolattartást, igény szerint nyitottak vagyunk team megbeszélésekre, ahol időnként csak a szülők, más esetekben külső fejlesztők is részt vesznek. 10 munkatársunk végezte el eddig az Autizmus Alapítvány különböző szintű képzéseit.

Szülői ajánlás:

„Lányom 8 éve jár az iskolába, tanárai egyénre szabott módon, autizmushoz igazodó módszerrel vonták be őt a tanórákba. Ennek során például szociális történetekkel, illetve kiszámítható értékelési módszerekkel segítik, hogy a sokszor nehezen előre tervezhető iskolai helyzethez jól tudjon alkalmazkodni. A tananyag és a környezet függvényében nyitottságot tapasztalok a változtatásokra, illetve komoly kezdeményező-készséggel is találkoztam. Rendszeresen alkalom nyílik az együtt gondolkodásra.”

 

Fekete Isván iskola 1

 

Fekete Isván iskola 2

 

Ha szeretne erre az intézményre szavazni, kérem az alábbi gombra kattintson!

↓