Szavazz ránk és oszd meg ismerőseiddel, hogy intézményünk bekerüljön az AUTIZMUSBARÁT ISKOLÁK közé! Kattints a linkre és a megosztás gombra! Minden szavazat számít! Határidő: március 31! Köszönjük!

 

Addetur Baptista Gimnázium, Szakközépiskola és Speciális Szakiskola

1022 Budapest, Marczibányi tér 3.

Az intézmény rövid bemutatkozása:

Jelenleg 19 autista diák tanul az Addeturban. Nevelőtestületünk gyógypedagógusai – akik már számos, az autizmusról szóló továbbképzésen részt vettek –mentori foglalkozásokon osztják meg tudásukat a szaktanárokkal. Az FSZE támogatásának köszönhetően idén is speciális tréningeken vehetnek részt azok a fogyatékkal élő gyermeket nevelő szülők, akik szeretnék megosztani másokkal a gyermeknevelésre vonatkozó kérdéseiket, s kíváncsiak a pszichológusok segítségével megfogalmazódó válaszokra.

Szülői ajánlás:

„Választásom azért esett az Addeturra, mert tudtam, hogy ide többnyire valamilyen területen sérült gyermekek járnak, ennek ellenére megfelelő oktatási szintet tud nyújtani. Előző iskolánk igazgatónője is nagy szeretettel ajánlotta az iskolát, mint olyat, ami gyermekemnek ideális hely szellemileg és lelkileg is. Mivel minden nap viszem-hozom, azt tapasztalom, hogy egész úton szívesen beszél az iskolában történtekről, anekdotázik, látszik rajta, hogy kimondottan jól érzi magát ebben a közösségben.”

 

Addetur 1

 

Ha szeretne erre az intézményre szavazni, kérem az alábbi gombra kattintson!