Molnárné Bognár Éva

Egyetemi éveim alatt ismerkedtem meg az autizmussal. 17 éve foglalkozom autizmussal diagnosztizáltakkal. Pedagógus minősítésben mester-projektemet is autizmus témakörében készítettem el. Örömmel vállalom animátorként társadalom különböző csoportjainak – gyermekek, diákok, pedagógusok, munkahelyi közösségek – érzékenyítését autizmus témakörében.

Végzettségemet tekintve tanító, tanár, gyógypedagógus vagyok. Folyamatosan képzem magam annak érdekében, hogy a hozzám fordulóknak minél tágabb körben tudjak segíteni. Jelenleg 1,5-26 éves korosztállyal foglalkozom. Szülőcsoportot vezetek, ahol a családoknak nyújtok szakmai segítséget és önsegítésre lehetőséget.

Fontosnak tartom, főleg óvodás és kisiskolás korban a mozgást, mint egyik kommunikációs csatornát, és minden korban az érzelmi intelligencia fejlesztését, így ezen a területen is folytatok tanulmányokat, illetve végzek fejlesztéseket. Több szakmai és társadalmi egyesületben dolgozom. Szerencsés vagyok, mert támogató család vesz körbe – férjem és négy gyermekünk

« vissza az animátorokhoz